DVM befriar minkar

Natten mellan den 24e och den 25e oktober befriade vi samtliga avelsdjur på minkfarmen Kungsgården, Lönsboda i norra Skåne.

Vi gav den snälla vakthunden några tuggben och lyckades sedan undvika larmen när vi transporterade minkarna från deras fängelse, över plåtstaketet, till friheten. På andra sidan staketet kunde minkarna snabbt sprida sig för att hitta nya jaktmarker i skogen och vattendragen i närområdet.

Aktionen utfördes av tre anledningar:

Första var för att åsamka farmaren ekonomisk skada genom förlorade avelsdjur och förlorat avelsarbete. Det ska inte löna sig att utnyttja och plåga djur.

Andra var för att erbjuda individerna som suttit förslavade hela sina liv, en möjlighet att känna annat än galler under tassarna.

Tredje var för att svenska politiker trots informationsspridning, statliga utredningar och folklig opinon fortsätter att gå pälsindustrin till mötes. Vi tror inte på tomma löften så vi tömmer burarna själva. Djuren kan inte vänta.

För de med nyvunnen frihet, för de vi tvingades lämna kvar.

/De vilda minkarna

Kommentarer
Postat av: Tenshi

HURRA FÖR ER! :D Mycket bra gjort!

2011-12-23 @ 02:21:04
Postat av: DVM

Som ett förtydligande - DVM (Det Vilda Motståndet) är inte en aktiv direktaktionsgrup, Det Vilda Motståndet är ett medium som förmedlar nyheter och information om direktkationer och kampen mot civilisationen i alla dess former. Vi tar inte avstånd ifrån eller förnekar att vi delar perspektiv med de grupper som befriar djur eller anlägger bränder - vi är dock inte ansvariga för de aktioner som rapporteras om på sidan. Hur mycket vi än älskar att rapportera om dem, håller vi oss till att rapportera om dem.Med Vilda Hälsningar,

DVM

2012-01-10 @ 20:40:59
URL: http://dvm.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0