Sabotage i Mainshill

En maskin som används för att borra efter kol i Mainshill, Skottland, saboterades i söndags morse av en autonom grupp som står i solidaritet med alla som motsätter sig att Mainshill Wood blir en öppen kolgruva.

Det brinner i Mexico

Företaget Carso, som förstör naturen i delstaten Mexico, har attackerats två gånger den här månaden. Med sina byggen dödar de massor av de arter som lever där och därför har JBF attackerat dem med stenar, flaskor, bensin, molotovs och andra sprängmedel.
Första attacken var också riktad mot polisen som genast dök upp på platsen men som inte lyckades få tag på någon. Det visade att JBF kan vara starka om de bara slåss för det de verkligen vill!

Ung mexikansk aktivist tillfångatagen

En 16-årig aktivist i Mexiko är anhållen och misstänkt för att "vara med i JBF". Grisarna följde efter honom när han var ute och cyklade och tog honom när han försökte fly.
Om någon vet mer om det här får ni gärna säga till!

Djurrättsförespråkare frisläppt

Jacob Conroy släpptes nu i november ur fängelset. Han var med i SHAC 7(Stop Huntingdon Animal Cruelty) som bestod av sex personer som dömdes till fängelse för att ha drivit kampanjer mot bl a företag som utför djurförsök. Inte för att ha krossat fönster, frita djur eller något annat "våldsamt". För detta dömdes de till mellan ett och sex års fängelse.
Två av fångarna sitter fortfarande inne, hjälp dem och läs mer om fallet på http://www.shac7.com/

Nytt avsnitt av It's the end of the world as we know and I feel fine

http://submedia.tv/stimulator/2009/10/31/fighting-fascism/

RSS 2.0