ELF-aktion i Moskva

Natten mellan den 22-23 december, under fullmånen, satte en ELF-cell en grävmaskin i brand. Den användes i ett byggprojekt för rikt folk i Moskva, en del i den pågående gentrifieringen av Moskva och förstörelsen av Moskvas levande omgivningar.

"Merry crisis and a happy new fear from russia!"


Varmt rekomenderade länkar

Zinelibrary - Kika under Primitivism, där finns en massa bra, men glöm inte bort allt annat bra under alla de andra kategorierna!

Ozymyndas lilla guide

Senaste numret av Fire to the Prisons

FTTP issue 10


http://firetotheprisons.com/wp-content/uploads/2010/11/cover1.jpg

Karta över våra kamraters framgångar i USA
Distro

Distron är f.n. inte aktiv men de flesta titlarna på Distro-listan finns fortfarande tillgängliga. Vid intresse, skriv till DVM(a)countermail.com så löser vid det.

Billy, Costa, Silvia och Marco Camenish!

Håll er uppdaterade kring våra fängslade kamrater, kring vilka det händer mycket nu. Snart vankas det rättegång för de tre som suttit häktade sedan den 15 april och Marco Camenish med sina närmare tre decennier i fängelse har bara två år kvar men förflyttas till högsäkerhetsanstalt istället för öppnare anstalt.

Läs mer på de numera väluppdaterade sidorna:

http://silviabillycostaliberi.noblogs.com


http://informa-azione.info

http://againstthewaiting.blogsport.de


http://directaction.info


och läs så klart på DVM där informationen kommer att finnas på svenska framöver.

DVM är tillbaka!

Det Vilda Motståndet har tagit sig en välförtjänt  semester och chillat bland grandungar och jättars kyrkblock. Det var svårt att fortsätta chilla när fåglarna började kvittra om allt som händer nere i Södra Europa, i Ryssland och i Sydamerika. Midvinterblotet under den brinnande solen och den praktfulla fullmånen väckte gnistan igen. Det var liksom en omöjlighet att inte se potentialen hos kramterna i syd och möjligheten att låta eldarna sprida sig även till fimbulvintern i Nord.

Så nu är vi tillbaka, och utan att säga för mycket kommer vi helt enkelt att vara en aktiv nyhetskälla till militant civilisationskritiskt och vilt motstånd jorden runt. 

MVH
Det Vilda Motståndet

Kontakt: DVM(a)countermail.com
(Mailadressen byts en gång i månaden och den senaste adressen kommer alltid att visas på sidan. )

http://2.bp.blogspot.com/_tF1uomEycz8/TRPnQjBG9SI/AAAAAAAAEEI/zJ2nHnk38Nk/S1600-R/25643gm.jpg

Brandattentat mot vägrestaurang

Genom att krossa rutorna och kasta in brandbomber attckerades den 20/12 en vägrestaurang utanför Bologna, Italien. Dette var en liten gest mot dem som profiterar på lidandet av levande individer och objektifieringen som sker inom det kapitalistiska systemet. Det var också en solidaritetshandling mot Billy, Costa och Silvia.

Shell-mack saboterad i solidaritet med Billy, Costa, Silvia, Marco och Leo

En Shell-mack i Varese, Italien, saboterades den 20/12 genom att ledningar kapades, bensinpumpar och kortautomater förstördes. Detta gjordes i solidaritet med våra fängslade kamrater och med de kämpande gerilla-grupperna i Niger-deltat i kampen mot Shell och andra oljebolag.

Brevbomber mot Chiles och Schweiz ambassad i solidaritet med fängslade kamrater

Den 23 december detonerades en brevbomb på Chiles och en på Schweiz ambassader i Rom. I båda fallen skadades posthanteraren som öppnade paketets händer och ben. Detonationen ägde rum på entreplanet i ambassaden där posthanteringen finns.


Myndigheter följer nu upp ett "anarkist-spår" där liknande incidenter i Grekland, Schweiz och Spanien knyts an till anarkistiska solidaritets- och grönanarkistiska aktioner. Även det att anarkister ha ansetts vara de som lett kravallerna som härjat Rom den sista tiden.

Att hymla med det uppenbara är onödigt - aktioerna var en solidaritetshandling för Billy, Costa, Silvia och Marco som sitter fängslade i Schweiz samt våra chilenska kamrater som sitter fängslade i Chile.

I solidaritet med alla fängslade kamrater och alla som riskerar sina liv och sin frihet i militanta aktioner!


RSS 2.0