Aktionslista för LCDNS

Ludditas Contra la Domesticación de la Naturaleza Salvaje
Ludditer mot Domesticeringen av den Vilda Naturen

anonym rapport 12/11/08: Företaget som förstör jorden och dess invånare, Telmex, utsattes för ännu en attack av (LCDNS); under natten saboterade vi 30 telefoner genom att riva ner dem från sina bås. Sabotagen mot Telmex  kommer inte att sluta förrän civilisationen faller. Vi är stenen i era skor! Revolution och uppror, Mexiko.

11/2 2009: Beväpnade med lim och skärverktyg drog vi ut natten till 9/2 för att, återigen, sabotera Telmex-telefoner. Vi kommer att fortsätta dessa aktioner tills dess att domineringen över jorden upphör!

14/2: Vi har blockerat en större motorväg i Mexiko med en barrikad gjord av (LCDNS). Elden lyste upp den mörka natten av lugn och bedövning för de människor som kör stora lastbilar med "råvaror" stulna direkt från jorden. Kaoset stod återigen framför ögonen på polisen som anlände till platsen för att släcka den brinnande fiestan. Vi bryter deras dyrbara sociala ordning  med våra vilda, upproriska och radikala kampmetoder.

28/2: Ytterligare åtta Telmex-telefoner, jordmördare och tjurfäktningssponsor, saboterades med sprayfärg av (LCDNS). Vi kommer inte att sluta!

25/2: Fler än 20 Telmex-telefoner saboterades med superlim  natten till den 25e  i  Mexico City, en reklamkylt i glas och en lyxbil som vi fann på vår väg stänktes ner med rutten frukt. Radikaler för total frigörelse! (LCDNS).

11/3: Graffiti mot domesticering och för djurens, människors och jordens befrielse målades på många väggar i Mexiko, som ett sätt att sprida anti-antropocentriska ideer. (LCDNS)

14/3: Den 14e mars blev flera företag som har kopplingar till djurexploatering limmade och flera telefoner tillhörandes det jorddödande företaget Telmex skadades av (LCDNS). Mexiko.

11/4: (LCDNS) tar på sig sabotage av 35 Telmex-telefoner  den 11 april. Vi  har också saboterat en annan Telmex-telefon genom att placera en tidsutlösande brandbomb specialtillverkad för telefoner tillhörandes det jordmördande företaget. Låt sabotagen fortsätta!"

28/4: (LCDNS) och Frente de Liberacion Animal slår ihop sig och bränner en Telmex-skåpbil. Med sin kommunike vill de hylla och hälsa sina kamrater i ELF/ALF Guadalajara.
 "And night by night when all is still / And the moon is hid behind the hill / We forward march to do our will / With hatchet, pike and gun!' - Luddite Anthem"

5/5: Vi, (LCDNS), har under de sista dagarna i april saboterat ett dussin telefonlinjer genom att placera ut tidutlösta brandbomber vid tre kontrollboxar tillhörandes Telmex.
Vi har utfört dessa aktioner om en attack mot civilisationens dominans över jorden och dess invånare.
Sannerligen, "den sista ludditen" har aldrig funnits.
Direkt attack mot atropocentrisk dominans!

27/5: Denna värld som nu står ödelagd av civilisationen och dess industrier, vilar i händerna på ett fåtal människor som tror att de kan göra vad de vill med den. Ett av de företagen är Telmex telecommunications; dess ägare, Carlos Slim, den rikaste mannen på planeten från ett U-land som Mexiko, attackeras idag. Även om sabotagen är småskaliga, så är vi fortfarande stenarna i dina skor och vi kommer inte att lämna dig ifred. Natten till den 27 maj satte vi eld på fyra Telmexkiosker genom bensindunkar och tidsutlösare. Vi attackerade också två katolska kyrkor; vid den ena lämnade vi en tidsutlöst brandbomb som satte eld på trädörrarna som lämnades hämdlystet svarta, och vid den andra placerade vi en hemmagjord brandbomb; elden slog ut tio fönster och lämnade väggarna kolsvarta. Vi gjorde detta mot dessa lögnaktiga och manipulerande institutioner som gömmer sig bakom sin guds namn för att kunna utnyttja människor sexuellt, korrumpera och göra smutsiga affärer med alla former av regeringar och ledare.

 Vårt djupaste förakt till de dogmatiska religioner, alla som förstör jorden och alla som vill se oss på knä inför ett kapitalist-antropocentriskt system! 

(LCDNS)

8/6: Den första veckan i juni spred (LCDNS) ut sig i olika delar av staten Mexiko och Mexiko City och vi slog ut ca 78 Telmex-telefoner, därtill pyste vi däcken på en av deras (Telmex') bilar.
 Dagligt sabotage mot förtryck!

(Vid sidan av LCDNS har jordens befrielsefront och djurens befrielsefront mfl i Mexiko, genomfört oräkneliga sabotage, bränder och liknande aktioner mot alltifrån telefonautomater till fabriker och stora maskiner.
Läs mer på Bite Back eller Liberacion Total)
https://segue.middlebury.edu/repository/viewfile/polyphony-repository___repository_id/edu.middlebury.segue.sites_repository/polyphony-repository___asset_id/1201081/polyphony-repository___record_id/1201082/polyphony-repository___file_name/luddite.jpg

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0