Europol samlar till konferens mot "Euro-anarkisterna"

Den 25 april kommer det att hållas en konferens, förmodligen i Haag där Europol har sitt högsäte men den slutgiltiga platsen är ännu okänd, mot det under sista decenniet stiftade begreppet "Euro-anarkister."
Fokusen eller kanske snarare anledningen till mötet kommer att vara/är FAI/IRF (Informella Anarkistfederationen/Internationella Revolutionära Fronten), DBF/JBF (Djurens/Jordens Befrielsefront), NoBorder-nätverk och läger och sist men förmodligen störst Val Suse-dalens NO TAV-motstånd.
Påmanade av Italien men även andra länder som stör sig på de jobbiga anarkisterna, så lobbar olika nationella snut/juridiska instanser för att kriminalisera bl.a. NO TAV-motståndet, för att terroriststämpla fler och fler anarkistiska initiativ och att utöka det polisära samarbetet över gränserna mot de gränshatande anarkisterna.
En artikel finns skriven om mötet och allt runt omkring (allt från det senaste decenniets säkerhetspolitik och kriminalisering av vårt motstånd till snitchinfiltratören Stones förehavanden i Tyskland. ) på tyska. Med medioker tyska och lathet som förevändning väljer vi att inte översätta texten.
Texten med länkar till andra informativa sidor: http://www.heise.de/tp/artikel/36/36629/1.html

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0