VIKTIGT! Repression i Italien

En ny våg av repression mot våra kamrater har svept över Italien.

Den 29:e mars genomfördes husrannsakan i Pisa, Chieti, Brescia, Genua, Catania, Ravenna och andra städer. Vad vi vet nu så kidnappades två av våra kamrater och fördes till ROS-barrackerna, dvs "specialpolisens" tillhåll för att bli förhörd av åklagare. Kamraterna svarade "inga kommentarer" och släpptes efter 22 timmars fångenskap.

Åtalen som följde var: 270bis och 280, den senare betecknar "en kriminell organisation av samhällsomstörtande natur." Carabineri (italienska snutar) från staden Perugias ROS, Roms "ANTI-SAMHÄLLSOMSTÖRTANDE" enhet och Roms enhet för TEKNISK UTREDNING deltog samtliga i operationen.
Förutom det vanliga IT- och pappersmaterialet, beslagtogs även följande av snutarna: klädnypor, glödlampor, tänger, skruvar, spik, bultar, elkablar, "pins"(pin-diod eller pinmärken?), batterier, masker, skyddglasögon, allmäna kemiböcker och böcker om organisk kemi.

Som vanligt lade snuten störst fokus på brev till fängslade kamrater, speciellt brev till Gabriel Pombo da Silva, Marco Camenish och de fängslade Conspiracy Cells of Fire.

I och med IT-utredningen kopierades allt innehåll på Culmines mail culmine(a)distruzione(dot)org av snuten och blev/blir grundligt genomgången. Framöver kommer det att spridas mer information om just detta på italienska och spanska.

I nuläget uttrycker vi vår villkorslösa solidaritet med de fyra kamrater som denna offensiv riktades mot och vi fortsätter ropa:

Viva l'Anarchia

Död till Staten, dess medbrottslingar, beskyddare och falska motståndare!

Rebelliska hälsningar

Culmine 30 mars 2012

De som har varit i kontakt med Culmine via sin mail uppmanas att helst byta mailkonto och göra sig av med det gamla, eller i vart fall att byta lösenord.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0